1. dönem bekçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik sınavı 2023 ne zaman?

Bekçi alım sonuçları, başvuruların tamamlanmasının ardından merak edilmeye başladı. Yapılan değerlendirme sonrası adaylar fiziki mülakat ve ön sağlık kontrollerinden geçecekler. Peki EGM 1.dönem bekçi alımı sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte detaylar…

1. dönem bekçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik sınavı 2023 ne zaman?
Yayınlanma:

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bin 250 bekçi alımı yapılacak. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak duyurularla bekçi alımı sonuçları netlik kazanacak. 2023 bekçilik sonuçları http://www.pa.edu.tr adresinden adayların erişimine açılacak. Şimdi adaylar 2023/1. Dönem bekçi alımı sonuçları için gelecek olan açıklamalara çevrildi. Peki, 1. dönem bekçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik sınavı 2023 ne zaman?

2/41. DÖNEM BEKÇİ ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2023/1. Dönem çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapıldığında haberi güncelleyeceğiz.

BEKÇİLİK SINAVI 2023 NE ZAMAN?

Adayların internet üzerinden https://pa.edu.tr adresli resmi internet sayfasında yukarıda belirtilen tarihler arasında ön başvurularını yaptıktan sonra başvuru yerleri, başvuru ve sınav tarihleri, istenecek belgeler ile gerek görülen diğer bilgiler Personel Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü veya Başkanlığın resmi internet sayfasıyla ya da diğer uygun iletişim araçlarıyla duyurulur.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.